Ohlala Partywear

Ohlala Partywear is altijd op zoek naar vernieuwing, uitdaging, en uitdagende partywear. Partywear met een fraai uiterlijk, een aparte look, een verrassend effect, kortom partywear naar wens. Kom een kijkje nemen in onze showroom naar ons brede assortiment. De uitgebreide collectie partywear van Ohlala wordt voor een groot deel met de hand gemaakt. Partywear naar wens, op maat en op bestelling.

Ohlala Partywear nieuwe collectie

Vernieuwing is een bewuste keuze voor ons brede assortiment. We werken met veel diverse materialen Leer, veren, kant, kettingen, rhinestones, filigraan, brokante stoffen en studs. We anticiperen op nieuwe thema’s en stemmen af op de diverse party’s van de vele festivals, maar ook stemmen we deze af op de vele clubs en bestaande unieke Brands: Bitch, Fun4two, Venis-Berlin, Toxic fetishparty, Boundcon, White Party, Uderground-Events, Exeptionnel, Little Sins, Corto Dimanche, Grazyland, Kamasutra, Ero Expo, Couple next door, Club Organza, Sfeer, Societe_X, Sfeer, SDC World Party, ILoveKinky, YoureLifeStyle, Club Mystique, Evenementen festivals en meer.

De diverse thema’s komen allen aan naar voren: Steampunk, Halloween, Moulin Rouge, Eyes Wide Shut, Brazil Carnaval, en hoogwaardige Venetiaanse feesten.

Ohlala Partywear uit eigen atelier

Ohlala Maskers heeft een breed assortiment maskers en partywear geïmporteerd over de hele wereld. Sommige partywear is mooi zoals het is en behoud haar eigenheid. Maar de meeste Partywear en maskers worden bewerkt, gepimpt, geboost en krijgen een eigen identiteit. Partywear voor themafeesten worden op verzoek gemaakt en op maat afgewerkt. De Wereld-maskers van Ohlala komen uit Italië, Albanie, Balkan, China, Taiwan, Oekraïne, kortom wereld wijd. Op maat of verzoek of op thema worden de maskers afgestemd. Geef aan wat je wilt en we zijn bereid om iets op je lijf te schrijven, naar eigen ontwerp Ook op aanvraag, info@ohlalapartywear.com.

Ohlala Capes, uit eigen atelier

De capes van Ohlala komen o.a. uit eigen atelier. Op de website van Ohlala Partywear en in de showroom worden deze capes aangeboden. Capes in zwaar fluwelen stoffen, maar ook in flinterdunne voile kanten stoffen. Capes van satijn. Capes in zwart. Capes voor mannen en vrouwen. Capes met een lengte maat van 135 cm. Capes op maat gemaakt. De Ohlala Capes zijn in alle kleuren verkrijgbaar. Op verzoek van de klant worden deze capes in alle stoffen vervaardigd.

Ohlala….

Ohlala Partywear & Maskers

Maskers van kant

De maskers van Ohlala zijn o.a. van kant. De kanten maskers zijn sexy en super uitdagend. De kanten maskers hebben een flexibele pasvorm en draagt licht op de huid. Een masker van kant is niet zwaar en luchtdoorlatend.

Partywear en Maskers worden gratis geleverd

Gratis levering binnen Nederland is boven een bedrag van € 70,=. Bestel je maskers van kant met meerdere vriendinnen en zorg dat je een gratis levering krijgt.

Filigraan maskers van Ohlala Maskers, amazing!

De filigraan maskers van Ohlala zijn amazing. De maskers van filigraan worden in verschillende modellen aangeboden door Ohlala. Op de website van Ohlala en in de showroom worden de filigraan maskers in verschillende kleuren getoond.

Lederen maskers Ohlala Maskers een ware metamorfose

De lederen maskers van Ohlala worden gedragen op ieder themafeest. Zij hebben een uniek model en geven je gezicht daardoor een metamorfose. Onherkenbaar op een themafeest is de wens van iedere jager.

Lederen maskers met beestachtig uiterlijk

De lederen maskers van Ohlala zijn zo goed gevormd dat de maskers een beestachtig goed gevormd uiterlijk krijgen, levensecht. De Italiaanse snit geeft een Europese pasvorm voor ieder gezicht.

Welk leer masker past goed bij jouw?

Omdat alle maskers van leer een uniek pasvorm hebben past ieder leer masker goed bij jou. De leer maskers zijn in alle vormen en modellen te verkrijgen bij Ohlala. Heb jij een vorm die nog niet op onze website staat, neem dan contact met ons op en laat een leer masker op maat maken. Koop uw masker met onze veilige betaalmogelijkheden.

Een leer masker met comfort en plezier draagbaar

Een leer masker dat goed gevormd is draag je met plezier. Het leer masker geeft comfort tijdens het dragen, koelt goed en heeft een flexibele pasvorm. Als je een maskers voor lange tijd moet dragen is leer draagbaar en comfortabel. Kies je eigen model op onze website. Uit voorraad geleverd.